Anders Kjällström har valts in i styrelsen för Löfberg Fastigheter. Anders har lång och bred erfarenhet från en rad olika branscher, men förknippas främst med Branäsgruppen där han varit vd de senaste 20 åren.

– Jättekul att få välkomna Anders till oss! Han har en imponerande meritlista, inte minst beträffande arbetet med destinations- och fastighetsutveckling i Branäs, och blir därför en viktig resurs i vårt fortsatta arbete att bidra att bidra till positiv och hållbar utveckling som gynnar Karlstad och Värmland, säger Therese Gustafsson, styrelseordförande i Löfberg Fastigheter.

– Jag har följt Löfberg Fastigheter med intresse genom åren, och gillar verkligen företagets värderingar och samhällsengagemang. Att dom lyckats utveckla Bryggudden till en spännande stadsdel som lyft hela Karlstad imponerar. Nu är företaget inne i en spännande fas, med möjligheter och utmaningar som jag känner igen och där jag hoppas kunna bidra på ett bra sätt, säger Anders Kjällström.

Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter i Karlstad med omnejd. På Bryggudden har Löfberg Fastigheter omvandlat ett före detta industriområde till en levande stadsdel med 700 bostäder, kontor, restauranger, handel och annan service. Nu sker en liknande utveckling i Tullholmsviken där Löfberg Fastigheter bland annat bidrar med bostäder, affärslokaler och ett kulturhus.