Från anrik industrimiljö
till en levande stadsdel

Genom ett brett utbud av lokaler i attraktiva lägen lockar vi en mix av kunder och verksamheter och skapar levande stadsdelar där människor och affärer kan blomstra.

Det här är Bryggudden

Det gamla hamn- och industriområdet i Inre hamn har omvandlats från en anrik industrimiljö till ett av Karlstads mest populära områden. Här har vi byggt 700 moderna bostäder som tillsammans med kontor, restauranger, handel och annan verksamhet bidrar till en levande och attraktiv stadsdel.

Brett utbud av lokaler

På Bryggudden erbjuder vi ett brett utbud av lokaler för kontor och andra verksamheter. Här finns allt från varsamt renoverade hamnmagasin till nybyggda, toppmoderna fastigheter. Hyresgästerna består av en härlig mix som spänner från mindre, lokala aktörer till stora, internationella företag.

Våra lokalerna anpassas i dialog med våra hyresgäster, som också kan glädjas åt att serviceutbudet på Bryggudden stadigt växer stadigt. I anslutningen till kontor och arbetsplatser finns en rad populära caféer och restauranger, gym, frisör, livsmedelsbutik, padel, promenadstråk och annat som skapar liv och rörelse i området.

Parkering vid Bryggudden

Bryggudden Parkering har öppet dygnet runt och öppet för alla. Vi använder Autopay – en automatisk lösning som gör parkering enkel och smidig.

Läs mer om Bryggudden Parkering

Lediga lokaler

Kontor, restaurang, handel eller något annat? Vi har ett brett utbud av lokaler i attraktiva lägen som vi anpassar efter våra hyresgäster och deras verksamheter. Hör av dig om du vill veta vad som är ledigt just nu, eller för att lämna intresse när något blir ledigt.

Telefon: 054-14 01 90 | E-post: info@lofbergfastigheter.se