En attraktiv, mångsidig
stadsdel tar form

Ett stenkast från Bryggudden pågår arbetet att omvandla det tidigare industriområdet till en attraktiv och vattennära stadsdel där människor vill leva, arbeta och bo. Här bidrar vi med både bostäder, handel, kommersiella lokaler och ett nytt kulturhus.

Det här är Tullholmen

Tullholmen har sedan slutet av 1800-talet använts för olika industriändamål. Det vackra läget vid Tullholmsviken och närheten till centrum ger goda möjligheter att utveckla en ny och intressant stadsdel med bostäder, handel, restauranger och andra verksamheter.

Fortsatt utveckling
av området

Precis som på Bryggudden handlar det om att omvandla en anrik industrimiljö till en levande och mångfunktionell stadsdel. Den första etappen var klar 2022, och här bidrog vi med 200 bostäder, kommersiella ytor och ett underjordiskt parkeringshus.

Vi fortsätter att utveckla området genom fler bostäder och restaurangytor, och tillsammans med Wermlands Invest bygger vi om det gamla bageriet i Tullholmen till ett modernt kulturhus.

Lediga lokaler

Kontor, restaurang, handel eller något annat? Vi har ett brett utbud av lokaler i attraktiva lägen som vi anpassar efter våra hyresgäster och deras verksamheter. Hör av dig om du vill veta vad som är ledigt just nu, eller för att lämna intresse när något blir ledigt.

Telefon: 054-14 01 90 | E-post: info@lofbergfastigheter.se